Werkzaamheden

Efficiënter werken

Meer structuur in je bedrijf? Laat dat maar aan mij over! Ik kan je helpen om systemen efficiënter in te richten, zodat je er meer uit kunt halen. We kijken samen naar jouw bedrijfsprocessen en bespreken waar dit verbeterd kan worden, ook (of juist!) als ze al jarenlang bestaan. Je kunt voortaan aan de slag met optimale workflows. En we werken samen aan de cultuurverandering die hier misschien wel voor nodig is.

Sneller werken

Facturatie, administratie, social media, marketing: het kan je meer tijd kosten dan je had gedacht of zou willen. Er zitten elke keer te weinig uren in een dag. 

Ondersteuning van een virtueel assistent bespaart je tijd, die je bijvoorbeeld kunt besteden aan je klanten of misschien wel aan je gezin.

 

Interessanter werk

Als ondernemer word je geconfronteerd met heel wat terugkerende, operationele taken waar je niet zoveel zin in hebt of niet zo goed in bent. En juist het vergeten van kleine dingen kan dure foutjes betekenen. Besteed ze uit! Dan kun jij doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Toen je begon als ondernemer wist je waarschijnlijk niet dat er naast je werkzaamheden voor je klanten nog zoveel uren nodig zijn voor je bedrijf zelf. Ook taken waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Wanneer doe je dit? ’s Avonds of ’s nachts? Wanneer heb je dan nog tijd voor je sociale contacten en je gezin? Daarom prop je nu waarschijnlijk 48 uur in een dag van 24 uur, zodat je toch alles kunt doen wat je wilt en moet doen. Maar hoe lang kun je dit volhouden? Een paar jaar misschien, dan gooi je het bijltje erbij neer, vrijwillig of nog erger, omdat het niet anders kan.

Je hoeft niet alles zelf te doen! De juiste mensen op de juiste plek. Ik zet voor jou een stabiele backoffice op. Ik coördineer de werkzaamheden. Jij hoeft niet meer na te denken over de (saaie) terugkerende taken, zodat jij je kunt richten op de werkzaamheden waar jij blij van wordt. Je werkt niet alleen meer in je bedrijf maar je hebt ook weer de tijd om aan je bedrijf te werken!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Dan kijken we samen naar jouw pijnpunten en wat ervoor nodig is om het op te lossen.